עוגיות מקמח שקדים בזילוף שוקולד (ללא גלוטן)

מצרכים:

לעוגיות:

  • 2 כוסות קמח שקדים טחון
  • קורט מלח
  • 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות שמן קוקוס אורגני
  • 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני

לזילוף:

  • 50 גרם שוקולד מריר לובקה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
  3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
  4. אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
  5. ממיסים 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס.
  6. מזלפים את השוקולד ויוצרים סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד.

     בתאבון ❤

מתכון מאת: שיר אמיר

מתכון מאת: שיר אמיר

אולי תצטרכו

דילוג לתוכן