משלוחים מהירים לכל הארץ

144.51
8
144.51
8

עוגיות מקמח שקדים בזילוף שוקולד (ללא גלוטן)

מצרכים:

לעוגיות:

  • 2 כוסות קמח שקדים טחון
  • קורט מלח
  • 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות שמן קוקוס אורגני
  • 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני

לזילוף:

  • 50 גרם שוקולד מריר לובקה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
  3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
  4. אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
  5. ממיסים 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס.
  6. מזלפים את השוקולד ויוצרים סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד.

     בתאבון ❤

מתכון מאת: שיר אמיר

אולי תצטרכו

המחיר המקורי היה: ₪64.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪39.90.
₪3.99 / ל-100 ג׳

יחידה

14.44

/ לק״ג

₪1.44 / ל-100 ג׳

100 ג׳

174.90
₪17.49 / ל-100 ג׳

יחידה

39.90
₪3.99 / ל-100 ג׳

יחידה

29.90
₪9.06 / ל-100 ג׳

יחידה

78.90
₪7.89 / ל-100 מל

יחידה

העגלה שלך
שוקולד צ'יפס סוויטאנגו 200 ג׳
שוקולד צ'יפס סוויטאנגו 200 ג׳
(יחידה)
- +
27.50
מגש תמר ממולא באגוז מלך כ-300 גרם
מגש תמר ממולא באגוז מלך כ-300 גרם
(יחידה)
- +
21.88
כמון טחון
כמון טחון
(100 גרם)
- +
6.61
סירופ אגבה אורגני לחיץ "שקד תבור" 500 גרם
סירופ אגבה אורגני לחיץ "שקד תבור" 500 גרם
(יחידה)
- +
26.29
פקאן אוראו
פקאן אוראו
(250 גרם)
- +
21.23
סילאן אורגני לחיץ "שקד תבור" 500 גרם
סילאן אורגני לחיץ "שקד תבור" 500 גרם
(יחידה)
- +
15.29
חמניה מקולף
חמניה מקולף
(250 גרם)
- +
4.48
קשיו פרעצל
קשיו פרעצל
(250 גרם)
- +
21.23
מוצרים שאולי תאהב/י
  • פקאן סיני בציפוי חלבה
    פקאן סיני בציפוי חלבה - 250 ג'
    22.25 +הוספה
  • חטיף בוטנים  של פעם 80 גרם
    חטיף בוטנים של פעם 80 גרם - יחידה
    4.30 +הוספה
  • חטיף שומשום ללא ת.סוכר של פעם 70 גרם
    חטיף שומשום ללא ת.סוכר של פעם 70 גרם - יחידה
    4.30 +הוספה
  • אגוז לוז מצופה במבה אדומה
    אגוז לוז מצופה במבה אדומה - 250 ג'
    22.25 +הוספה
  • חטיף שומשום  של פעם 80 גרם
    חטיף שומשום של פעם 80 גרם - יחידה
    4.30 +הוספה
החל קופון

הרשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו 5% הנחה

על הקנייה הראשונה באתר

דילוג לתוכן