משלוחים מהירים לכל הארץ

113.01
9
113.01
9

מתכון לחמין מושלם לימי החורף

מצרכים:

  • כוס וחצי גרם חיטה
  • 700 גרם בשר צלעות
  • 1 כפית מלח
  • 0.5 כפית פלפל שחור טחון
  • רבע כפית כמון טחון
  • רבע כפית פפריקה חריפה
  • 2 כפות רסק עגבניות אורגני
  • פלפל אחד חריף
  • רבע כוס שמן
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כוס שעועית לבנה (מושרת מהלילה)
  • 4 ביצים קשות
  • 5 תפוחי אדמה קטנים וקלופים
  • ראש שום

אופן ההכנה:

  1. לשים רבע כוס שמן בסיר
  2. להוסיף את הבשר ואת המלח, פפריקה, פלפל שחור,כמון ולערבב עד שהבשר משנה את צבעו.
  3. להוסיף 2.5 כוסות מים ואת הרסק עגבניות ולערבב.
  4. להניח את הפלפל חריף, ראש השום ואת המקל קינמון.
  5. לשטוף את החיטה היטב ולהוסיף אותה לסיר ולערבב.
  6. להוסיף את התפוחי אדמה והשעועית לאחר שהשרנו אותה לילה קודם.
  7. להמשיך לערבב מדי פעם ולבשל את זה במשך 30 דקות.
  8. להוריד מהגז, לסדר את הביצים בסיר ולהכניס את הסיר לתנור ללילה על 120 מעלות ולקום למחרת לסיר חמין מפנק וטעים!

אולי תצטרכו

39.90

/ לק״ג

₪3.99 / ל-100 ג׳

100 ג׳

49.90

/ לק״ג

₪4.99 / ל-100 ג׳

100 ג׳

כשל״פ

66.08

/ לק״ג

₪6.61 / ל-100 ג׳

100 ג׳

88.36

/ לק״ג

₪8.84 / ל-100 ג׳

100 ג׳

14.90

/ לק״ג

₪1.49 / ל-100 ג׳

250 ג׳

39.90

/ לק״ג

₪3.99 / ל-100 ג׳

100 ג׳

העגלה שלך
פקאן סיני
פקאן סיני
(250 גרם)
- +
19.00
מרווה יבשה
מרווה יבשה
(250 גרם)
- +
22.25
חילבה טחון דק
חילבה טחון דק
(100 גרם)
- +
1.99
חילבה שלם
חילבה שלם
(100 גרם)
- +
1.99
קמח תפוחי אדמה ״הנמל״ 500 גר׳
קמח תפוחי אדמה ״הנמל״ 500 גר׳
(יחידה)
- +
7.68
סירופ שוקולד ״הנמל״ 600 גר'
סירופ שוקולד ״הנמל״ 600 גר'
(יחידה)
- +
16.48
חומוס קלוי
חומוס קלוי
(250 גרם)
- +
7.25
רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל
רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל
(יחידה)
- +
16.39
קשיו מסוכר
קשיו מסוכר
(250 גרם)
- +
19.98
מוצרים שאולי תאהב/י
  • אגוז לוז מצופה במבה אדומה
    אגוז לוז מצופה במבה אדומה - 250 ג'
    22.48 +הוספה
  • פקאן סיני בציפוי חלבה
    פקאן סיני בציפוי חלבה - 250 ג'
    22.25 +הוספה
  • חטיף שומשום ללא ת.סוכר של פעם 70 גרם
    חטיף שומשום ללא ת.סוכר של פעם 70 גרם - יחידה
    4.30 +הוספה
  • קרוקנט לוז
    קרוקנט לוז - 250 ג'
    22.48 +הוספה
החל קופון

הרשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו 5% הנחה

על הקנייה הראשונה באתר

דילוג לתוכן