משלוחים מהירים לכל הארץ

188.46
10
188.46
10

עוגיות מקמח שקדים בזילוף שוקולד (ללא גלוטן)

מצרכים:

לעוגיות:

  • 2 כוסות קמח שקדים טחון
  • קורט מלח
  • 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות שמן קוקוס אורגני
  • 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני

לזילוף:

  • 50 גרם שוקולד מריר לובקה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
  3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
  4. אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
  5. ממיסים 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס.
  6. מזלפים את השוקולד ויוצרים סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד.

     בתאבון ❤

מתכון מאת: שיר אמיר

אולי תצטרכו

המחיר המקורי היה: ₪69.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪59.90.
₪5.99 / ל-100 ג׳

יחידה

14.44

/ לק״ג

₪1.44 / ל-100 ג׳

100 ג׳

174.90
₪17.49 / ל-100 ג׳

יחידה

39.90
₪3.99 / ל-100 ג׳

יחידה

29.90
₪9.06 / ל-100 ג׳

יחידה

78.90
₪7.89 / ל-100 מל

יחידה

העגלה שלך
אבקה להכנת סחלב 250 גר' "כתר הרימון"
אבקה להכנת סחלב 250 גר' "כתר הרימון"
(יחידה)
- +
14.85
היילה חלווה עם פיסטוק 400 ג'
היילה חלווה עם פיסטוק 400 ג'
(יחידה)
- +
28.90
קבוקים מטריפים
קבוקים מטריפים
(250 גרם)
- +
7.23
טחינה "הר ברכה" 1 ק"ג
טחינה "הר ברכה" 1 ק"ג
(יחידה)
- +
39.90
אגוז מוסקט
אגוז מוסקט טחון
(100 גרם)
- +
12.88
פלפל שחור גרוס דק
פלפל שחור גרוס דק
(100 גרם)
- +
8.61
חליטת פירות יער
חליטת פירות יער
(250 גרם)
- +
17.25
גרעין דלעת (זורבה) קלוי
גרעין דלעת (זורבה) קלוי
(250 גרם)
- +
9.75
ממרח חלבה ופיסטוק ״סוויטאנגו״ 350 ג׳
ממרח חלבה ופיסטוק ״סוויטאנגו״ 350 ג׳
(יחידה)
- +
34.90
דבאייל עבה
דבאייל עבה 250 גרם
(יחידה)
- +
14.19
מוצרים שאולי תאהב/י
  • מייאסי
    מייאסי - 250 ג'
    12.25 +הוספה
  • תירס קלוי
    תירס קלוי - 250 ג'
    8.23 +הוספה
  • דבאייל דק
    דבאייל דק 250 גרם - יחידה
    14.19 +הוספה
  • מארז באגסי ברביקיו 20 יח׳ - 20 ג׳
    מארז באגסי ברביקיו 20 יח׳ - 20 ג׳ - יחידה
    10.89 +הוספה
  • מנצ'ס
    מנצ'ס - 250 ג'
    12.25 +הוספה
החל קופון

הרשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו 5% הנחה

על הקנייה הראשונה באתר

דילוג לתוכן