משלוחים מהירים לכל הארץ

160.69
7
160.69
7

עוגיות מקמח שקדים בזילוף שוקולד (ללא גלוטן)

מצרכים:

לעוגיות:

  • 2 כוסות קמח שקדים טחון
  • קורט מלח
  • 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות שמן קוקוס אורגני
  • 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני

לזילוף:

  • 50 גרם שוקולד מריר לובקה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
  3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
  4. אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
  5. ממיסים 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס.
  6. מזלפים את השוקולד ויוצרים סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד.

     בתאבון ❤

מתכון מאת: שיר אמיר

אולי תצטרכו

המחיר המקורי היה: ₪64.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪39.90.
₪3.99 / ל-100 ג׳

יחידה

14.44

/ לק״ג

₪1.44 / ל-100 ג׳

100 ג׳

174.90
₪17.49 / ל-100 ג׳

יחידה

39.90
₪3.99 / ל-100 ג׳

יחידה

29.90
₪9.06 / ל-100 ג׳

יחידה

78.90
₪7.89 / ל-100 מל

יחידה

העגלה שלך
שקד אמריקאי טבעי
שקד אמריקאי טבעי
(250 גרם)
- +
14.73
פקאן ממוט טבעי
פקאן ממוט טבעי
(250 גרם)
- +
22.25
פלפל שחור שלם
פלפל שחור שלם
(100 גרם)
- +
8.84
קינואה שחורה
קינואה שחורה אורגני
(250 גרם)
- +
12.00
הייר ליבינג ארל גריי אורגני
הייר ליבינג ארל גריי אורגני
(יחידה)
- +
19.68
תערובת קייג'ון
תערובת קייג'ון
(100 גרם)
- +
4.29
סירופ מייפל אורגני טבעי "שקד תבור" 1 ליטר
סירופ מייפל אורגני טבעי "שקד תבור" 1 ליטר
(יחידה)
- +
78.90
מוצרים שאולי תאהב/י
  • חמאת בוטנים טבעית קרנצ'י "בטר אנד דיפרנט" 350 גרם
    חמאת בוטנים טבעית קרנצ'י "בטר אנד דיפרנט" 350 גרם - יחידה
    14.85 +הוספה
  • ממרח שקד מלא עם קליפה "שקד תבור" 300 גרם
    ממרח שקד מלא עם קליפה "שקד תבור" 300 גרם - יחידה
    26.90 +הוספה
  • חמאת בוטנים "שקד תבור" 300 גרם
    חמאת בוטנים "שקד תבור" 300 גרם - יחידה
    13.90 +הוספה
  • חמאת בוטנים "שקד תבור" 700 גרם
    חמאת בוטנים "שקד תבור" 700 גרם - יחידה
    22.90 +הוספה
  • חמאת קשיו "שקד תבור" 300 גרם
    חמאת קשיו "שקד תבור" 300 גרם - יחידה
    26.90 +הוספה
החל קופון

הרשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו 5% הנחה

על הקנייה הראשונה באתר

דילוג לתוכן