מצרכים:
לעוגיות:
- 2 כוסות קמח שקדים טחון
- קורט מלח
- 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 כפות שמן קוקוס אורגני
- 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני
לזילוף:
- 50 גרם שוקולד מריר לובקה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
- אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
- ממיסים 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס.
- מזלפים את השוקולד ויוצרים סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד.
בתאבון ❤
מתכון מאת: שיר אמיר