משלוחים מהירים לכל הארץ

28.90
1
28.90
1

מתכון לחמין מושלם לימי החורף

מצרכים:

  • כוס וחצי גרם חיטה
  • 700 גרם בשר צלעות
  • 1 כפית מלח
  • 0.5 כפית פלפל שחור טחון
  • רבע כפית כמון טחון
  • רבע כפית פפריקה חריפה
  • 2 כפות רסק עגבניות אורגני
  • פלפל אחד חריף
  • רבע כוס שמן
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כוס שעועית לבנה (מושרת מהלילה)
  • 4 ביצים קשות
  • 5 תפוחי אדמה קטנים וקלופים
  • ראש שום

אופן ההכנה:

  1. לשים רבע כוס שמן בסיר
  2. להוסיף את הבשר ואת המלח, פפריקה, פלפל שחור,כמון ולערבב עד שהבשר משנה את צבעו.
  3. להוסיף 2.5 כוסות מים ואת הרסק עגבניות ולערבב.
  4. להניח את הפלפל חריף, ראש השום ואת המקל קינמון.
  5. לשטוף את החיטה היטב ולהוסיף אותה לסיר ולערבב.
  6. להוסיף את התפוחי אדמה והשעועית לאחר שהשרנו אותה לילה קודם.
  7. להמשיך לערבב מדי פעם ולבשל את זה במשך 30 דקות.
  8. להוריד מהגז, לסדר את הביצים בסיר ולהכניס את הסיר לתנור ללילה על 120 מעלות ולקום למחרת לסיר חמין מפנק וטעים!

אולי תצטרכו

39.90

/ לק״ג

₪3.99 / ל-100 ג׳

100 ג׳

39.08

/ לק״ג

₪3.91 / ל-100 ג׳

100 ג׳

כשל״פ

66.08

/ לק״ג

₪6.61 / ל-100 ג׳

100 ג׳

88.36

/ לק״ג

₪8.84 / ל-100 ג׳

100 ג׳

14.90

/ לק״ג

₪1.49 / ל-100 ג׳

250 ג׳

39.90

/ לק״ג

₪3.99 / ל-100 ג׳

100 ג׳

העגלה שלך
היילה חלווה בטעם של פעם 400 ג' ללא סוכר
היילה חלווה בטעם של פעם 400 ג' ללא סוכר
(יחידה)
- +
28.90
מוצרים שאולי תאהב/י
  • נאצ'וס מקסיקני בטעם ברביקיו 225 גרם
    נאצ'וס מקסיקני בטעם ברביקיו 225 גרם - יחידה
    12.65 +הוספה
  • סרדינים מרוקאים בשמן צמחי עם פלפל חריף "שוקחה" 125 גרם
    סרדינים מרוקאים בשמן צמחי עם פלפל חריף "שוקחה" 125 גרם - יחידה
    5.39 +הוספה
  • היילה חלווה עם פיסטוק 400 ג'
    היילה חלווה עם פיסטוק 400 ג' - יחידה
    28.90 +הוספה
  • פילה אנשובי בשמן חמניות 75 גרם "דניאל דדוש"
    פילה אנשובי בשמן חמניות 75 גרם "דניאל דדוש" - יחידה
    16.39 +הוספה
  • פיסטוצ'לה אגוז נמר שקד ופיסטוק 300 ג' שליז
    פיסטוצ'לה אגוז נמר שקד ופיסטוק 300 ג' שליז - יחידה
    32.90 +הוספה
החל קופון

הרשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו 5% הנחה

על הקנייה הראשונה באתר

דילוג לתוכן