מצרכים:
- כוס וחצי גרם חיטה
- 700 גרם בשר צלעות
- 1 כפית מלח
- 0.5 כפית פלפל שחור טחון
- רבע כפית כמון טחון
- רבע כפית פפריקה חריפה
- 2 כפות רסק עגבניות אורגני
- פלפל אחד חריף
- רבע כוס שמן
- 1 מקל קינמון
- 1 כוס שעועית לבנה (מושרת מהלילה)
- 4 ביצים קשות
- 5 תפוחי אדמה קטנים וקלופים
- ראש שום
אופן ההכנה:
- לשים רבע כוס שמן בסיר
- להוסיף את הבשר ואת המלח, פפריקה, פלפל שחור,כמון ולערבב עד שהבשר משנה את צבעו.
- להוסיף 2.5 כוסות מים ואת הרסק עגבניות ולערבב.
- להניח את הפלפל חריף, ראש השום ואת המקל קינמון.
- לשטוף את החיטה היטב ולהוסיף אותה לסיר ולערבב.
- להוסיף את התפוחי אדמה והשעועית לאחר שהשרנו אותה לילה קודם.
- להמשיך לערבב מדי פעם ולבשל את זה במשך 30 דקות.
- להוריד מהגז, לסדר את הביצים בסיר ולהכניס את הסיר לתנור ללילה על 120 מעלות ולקום למחרת לסיר חמין מפנק וטעים!