מתכון לפאד-תאי קלאסי
המאכל התאילנדי המפורסם והאהוב ביותר! פשוט להכנה, משרה תחושה של שובע ללא ״כבדות״, ומערב בתוכו טעמים
המאכל התאילנדי המפורסם והאהוב ביותר! פשוט להכנה, משרה תחושה של שובע ללא ״כבדות״, ומערב בתוכו טעמים
התה הפופולרי ביותר בדרום אמריקה משגע גם את ישראל. עם כוס דלעת וקש שמייחדים אותו וסגולות
מצרכים: לעוגיות: 2 כוסות קמח שקדים טחון קורט מלח 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה 2 כפות
מצרכים: כוס וחצי גרם חיטה 700 גרם בשר צלעות 1 כפית מלח 0.5 כפית פלפל שחור
אגוזים טבעיים הם אחד המאכלים הבריאים והמזינים ביותר. הם יכולים להוות נשנוש בריא וכמו כן משתלבים
פירות יבשים מקורמלים (טנזיה) מנה מרוקאית קלאסית, מתקתקה ופריכה, מומלצת להגשה לצד קוסקוס. המצרכים: 10 תאנים
תמר מג'הול הוא זן של דקל שמקורו במרוקו, הגדל בעיקר במזרח התיכון ובצפון אפריקה. תמר זה